Saskia de Waalsportpodotherapeut
Even voorstellen:
Ik ben Saskia de Waal, sportpodotherapeut en oprichter/eigenaar van Feet in Motion. In 1997 ben ik gestart met een praktijk in Houten en samen met mijn super-team heb ik met veel liefde en plezier gewerkt om Podotherapie Houten op de kaart te zetten.

Als gedreven podotherapeut die altijd gaat voor de ‘top’, heb ik altijd een passie gehad voor de behandeling van sporters. Want wat voor een sporter geldt, is ook van toepassing op mijn visie op het vak podotherapie: ‘stilstand is achteruitgang’. In april 2012 heb ik dan ook de (deeltijd-)opleiding Sportpodotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond en ben daarmee één van de eerste officiële sportpodotherapeuten in Nederland.

In de afgelopen 20 jaar ben ik steeds meer bewondering gaan krijgen voor het kunstige bouwwerk ‘de voet’ en de grote rol die de voet speelt in het hele spel van ‘bewegen’. Ik weet inmiddels, door mijn jarenlange ervaring, dat door een betere voetstand- en functie veel klachten verholpen en voorkomen kunnen worden. Ik heb zelfs al vaak genoeg gezien dat het mogelijk is om met een betere voetfunctie tijdens sporten beter te presteren.

Begin 2016 heb ik dan ook mijn hart gevolgd en afscheid genomen van mijn praktijk en team in Houten om een nieuwe uitdaging aan te gaan: Feet in Motion – sportpodotherapie.

Die passie voor voeten en sporters was uiteindelijk de aanzet voor een nieuw bedrijf: Feet in Motion.